slampaq pijl wit

Wij zijn Slampaq
en we staan te popelen
om samen op ontdekkingsreis te gaan

Bij Slampaq doen we niets liever dan grenzen verleggen. Nieuwe dingen ontdekken, elke dag opnieuw. Vaak onzichtbaar, altijd merkbaar. Zoals een website die beter vindbaar is, supersnel laadt en direct tot actie aanzet. Als gebruiker voel je niets van de onderliggende techniek en juist daarom is deze zo goed. Op elk apparaat is de beste gebruikerservaring gegarandeerd. Dat geldt ook voor content, social media en campagnes.

Het kan altijd slimmer, beter, sneller

We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Expertisecentrum van de regio

Onze autoriteit wordt breed erkend. Zo delen we onder meer kennis aan universiteiten en verzorgen we regelmatig trainingen. Vanwege onze technische expertise vinden steeds meer communicatiebureaus hun weg naar Slampaq. Wij zorgen met onze webtechnologie voor ranking- en conversiecijfers die met standaardtemplates ver buiten bereik blijven.

Resultaat telt

Met alles wat we maken willen we mensen in beweging brengen. Raken en activeren. Dat doen we door in de ontwikkeling juist volledig af te gaan op feiten. Vergeet buikgevoel, wij maken alles meetbaar en aantoonbaar. Zo brengen we nauwgezet de resultaten in beeld en alle data die we verzamelen zijn weer input voor de volgende verbeterslag. Met behulp van data-analyse weten we precies waar kansen en concurrenten zijn en hoe we voor onze klanten een unieke positie in de markt claimen.

Samen pionieren

Je online positie vereist continu aandacht. Alles verandert zo snel dat we alert en creatief moeten zijn om voorop te blijven lopen. Daarom geloven we in partnerships waarbij we op lange termijn echt samen optrekken. We trainen medewerkers van onze klanten, zodat ze online steeds meer zelf kunnen en we op een hoger niveau met elkaar kunnen schakelen. Dat geeft ons ruimte om te doen waar we goed in zijn: pionieren en verrassen met alweer een nieuwe toepassing of idee.

Slampaq innovatielab

Onze meest vergaande ideeën kunnen we kwijt in ons eigen innovatielab. Hier nemen we alle vrijheid voor het experiment en ontwikkelen we eigen concepten. Het lab is ook beschikbaar voor klanten die hun mogelijkheden zonder beperkingen willen verkennen in pilots en prototypes.

Vragen?
Daag ons uit!

Ondernemen is één grote ontdekkingsreis, wij trekken graag met je op om samen je online succes te versnellen. Slampaq je business en ontdek wat er gebeurt.

Slampaq je business!