luidspreker

Slampaq je netwerk
en versterk je digitale diensterlening

Reclame-, design- en communicatiebureaus krijgen steeds vaker te maken met vraagstukken waarbij het hart van de oplossing online ligt. Dan is het fijn om te schakelen met een partner die zowel marketing als digitale technologie begrijpt. Bij Slampaq doen we al 15 jaar niets anders dan die twee werelden samenbrengen.

Een oplossing voor reclamebureaus

Eindelijk, een marketeer die programmeertaal spreekt

De marketingstrategen van Slampaq hebben uiteraard affiniteit met de achterliggende webtechnologie, maar daar merk je niets van. Tenminste niet als je met ze brainstormt over de slimste manier om een website in te richten en op te nemen in het totale marketingplan. We zijn de vaste partner van heel veel bureaus in de regio. Van PR tot design en zelfs webbureaus. Steeds geldt: als het te complex of technisch wordt voor je eigen team, nemen wij het over. En daar doen we nooit moeilijk over.

Eindelijk, een techneut die gewone mensentaal spreekt

Onze programmeurs en developers begrijpen dat een app, site of campagne nooit een doel op zich is. Met wie je ook rechtstreeks schakelt binnen Slampaq, het gaat altijd over de meerwaarde en toepassing van techniek. Onze techneuten zijn gewend samen op te trekken met zowel interne als externe opdrachtgevers. Het overlegt een stuk makkelijker als iedereen vanuit het klantperspectief naar een vraagstuk kijkt.

Hoe werk jij het liefste samen?

Jij bepaalt per project helemaal zelf hoe nauw onze samenwerking is. Desgewenst gaan we met je mee om vanaf het intakegesprek de juiste vragen te stellen en jouw digitale expertise aan te vullen. We kunnen ook alleen het programmeerwerk of de koppelingen verzorgen van webdesigns die je zelf maakt.

Verbreed je horizon met deze businesscases

Reclamebureau vraag?
Daag ons uit!

Alles verandert zo snel dat we alert en creatief moeten zijn om voorop te blijven lopen. Daarom geloven we in partnerships waarbij we op lange termijn echt samen optrekken

Slampaq je business!