Altijd goed in beeld met een responsive webdesign

Smartphones en tablets hebben de wereld veroverd. De behoefte om altijd en overal online te zijn is enorm. Meer dan de helft van het totale internetverkeer verloopt via een mobiel apparaat. Social media gebruiken we bijna alleen nog maar op mobiele devices. Nederland heeft met 3.6 apparaten per persoon relatief gezien het hoogste aantal internet-devices. Geen enkel land, wereldwijd, heeft een hoger aantal. Je website moet dus absoluut ook goed te bekijken en bedienen zijn vanaf een mobile device. Kies daarom voor een responsive website.

Betere vindbaarheid door responsive website

Naast de toegankelijkheid via elk apparaat biedt een responsive website meer voordelen: Je hoeft maar 1 website te onderhouden (in plaats van een separate desktop en mobiele variant) en – nog veel belangrijker – Google waardeert je onmiddellijk beter. Een responsive website scoort hoger in de resultatenlijst van Google. En dus ben je beter vindbaar via de zoekmachines, op alle apparaten.

Meer info over responsive website

Iedere website die Slampaq ontwerpt en bouwt is automatisch responsive. Niet als optie, maar gewoon standaard omdat je niet meer zonder kunt. Wij vertellen je er graag meer over.Bel of mail ons voor meer informatie.

Neem contact op

Een project in gedachten? Neem contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken