Een wereldwijd bereik en 24/7 geopend: realiseer meer omzet met een doeltreffende webwinkel

Elk jaar opnieuw stijgen de jaarlijkse bestedingen in webwinkels. Gemak, eenvoud, een groter assortiment, leuke aanbiedingen, scherpe prijsstelling, direct thuis bezorgd, allemaal argumenten waarom we gezamenlijk massaal op internet kopen. Voor iedere ondernemer met een online verkoopbaar product- of dienstenaanbod biedt een webshop groeimogelijkheden.

De investering in een webwinkel is relatief laag terwijl de opbrengsten hoog zijn. Althans bij een juiste aanpak. We vergelijken het altijd met het openen van een tweede vestiging, de voorbereiding kost de nodige tijd, de winkel en etalage moet krachtig ingericht worden en het vergt doorlopend aandacht om bezoekers naar je winkel te trekken, maar bij een juiste aanpak is het rendement hoog.

Webshop als 24 x 7 afzetkanaal

Een webshop is 24 x 7 toegankelijk. Voor de hele wereld. Het potentiele bereik is dus enorm. Maar weten je doelgroepen je webwinkel wel te vinden? En kunnen ze vervolgens hun weg vinden binnen je webshop? Wekt je webshop vertrouwen? Is het aanbod duidelijk? Gaat bestellen snel en simpel? En krijg jij als ondernemer vervolgens de juiste informatie? Hoe kun je je voorraden via de webshop beheren? Allemaal belangrijke vragen die vóór het bouwen van de webshop aan bod komen.

Webshop onderhoud – WooCommerce & Magento

Een webshop onderhouden doe je natuurlijk zelf. Snel en daadkrachtig schakelen op veranderingen is essentieel, en dus heb je goede software nodig om je webwinkel zelf te onderhouden. Wij adviseren in 9 van de 10 gevallen, het zeer complete WordPress met de WooCommerce webwinkel. Deze flexibele oplossing biedt vele uitbreidingsmogelijkheden en kan in principe aan ieder systeem gekoppeld worden. Wanneer sprake is van een zeer complexe situatie met bijvoorbeeld vele automatische doorkoppelingen naar leveranciers, integraties met meerdere systemen of jaarlijkse omzetten van 750.000 euro of meer adviseren we Magento. Natuurlijk adviseren we je graag over de meest passende webwinkel oplossing.

Een webwinkel en online marketing

Laten we er meteen duidelijk over zijn: klanten komen niet vanzelf en bestellen ook niet zomaar bij je. Daar gaat een uitgebreid proces van gevonden worden en vertrouwen creëren aan vooraf. Om een doeltreffende webwinkel te realiseren zetten we ons totale arsenaal aan internet marketing diensten in:

Tip:
Ook een gespecialiseerde webshop met specifieke (niche) producten heeft door het enorme bereik van internet en de mogelijkheden van zoekmachine marketing grote kans op succes. Zie o.a. de business case van Janko’s Deur & Meubelbeslag.

Een webshop die klopt

Wil jij meer omzet halen uit je bestaande webwinkel of vooraf advies voordat je zelf een webwinkel start? Slampaq bouwt al ruim 15 jaar succesvolle webshops, van ontwerp, techniek, inhoud tot de online marketing…Het totaalplaatje moet kloppen, en dat is werk voor specialisten. Wij zorgen voor een A1 zichtlocatie van je online winkel op de digitale snelweg. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Een project in gedachten? Neem contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken