webdevelopment

Web development: wat jij bedenkt,
gaan wij voor je maken

Jij hebt een idee voor een app of webapplicatie, je komt bij Slampaq en enkele maanden later staat jouw product online of in de Play Store en App Store klaar om te downloaden. Zo makkelijk kan het zijn. Het maakt niet uit of je al een uitgewerkt concept hebt of een open vraag: wij helpen je op weg en zorgen voor de uitwerking. Dat maakt softwareontwikkeling op maat overzichtelijk en betrouwbaar.

We beheersen de laatste technologie, zodat we samen alle aandacht kunnen besteden aan de functionaliteiten. Wat wil je dat jouw nieuwe app of software straks allemaal kán?

Web development op maat

Een mobiele app of webapplicatie

Een app is nooit een doel op zich. De vraag is: wat wil je ermee bereiken? De klantrelatie verbeteren, je serviceniveau of sales verhogen of je medewerkers efficiënter laten samenwerken? Vaak kun je met één enkele app processen vereenvoudigen of zelfs volledig automatiseren. Een webapplicatie heeft als voordeel dat deze via elke webbrowser te benaderen is. Je ben dus onafhankelijk van de telefoon die iemand gebruikt.

We ontwikkelen apps voor onder meer:

 • Database-ontwikkeling
 • Workflow applicaties
 • Content Management
 • Rapportages & dashboards
 • Narrowcasting
 • (Responsive) websites & webshops
 • Intranet & extranet
 • E-mail marketing

Webshop of online portal

Denk je na over een webshop of een ander platform om kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen? Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van online verkoopkanalen. Vraag gerust om een demonstratie van de verschillende toepassingen. We laten je graag zien welke gebruikersfunctionaliteiten er allemaal mogelijk zijn én wat er aan de achterkant kan ten aanzien van bijvoorbeeld voorraadbeheer op maat in de cloud en dataverzameling en -analyse.

Kan niet? Bestaat niet

Voor standaardproblemen zijn al standaardoplossingen ontwikkeld. Juist als je vraag heel specifiek is, halen wij het beste in onszelf naar boven. Een systeem waarin gebruikers heel eenvoudig hun opleidingspunten bijhouden? Een beveiligingsrobot die via het webapplicatie op afstand te besturen is? Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het op maat gemaakt. Dus: stel je vraag, dan gaan we samen het avontuur aan.

Snelle prototyping, snelle oplevering

Doordat we alles in eigen huis ontwikkelen, hebben we maximale grip op het hele project. We maken eerst een functioneel ontwerp, inclusief prijsopgave voor het vervolg. Zo weet je precies waar je ‘ja’ tegen zegt. Dan maken we een prototype, zodat je de gebruikerservaring kunt checken. Zo betrekken we je bij de ontwikkeling, sturen we steeds bij en komen we snel tot een eindoplevering.

Internet tech voor jou aan het werk

Onze eigen developers en designers maken je app of software met behulp van de laatste internettechnologie. Heb je eigen IT’ers dan schakelen we daar 1 op 1 mee. Korte lijnen, dat werkt sneller en voordeliger. Heb je geen IT-kennis in huis, dan vermoeien we jou niet met techniek en zorgen we gewoon dat het werkt, binnen tijd en budget.

We werken graag en vaak met:

 • HTML 5 / CSS 3 / Javascript
 • iOS & Android applicaties
 • API koppelingen
 • XML / SOAP koppelingen
 • Craft CMS
 • Laravel framework

Verbreed je horizon met deze businesscases

Webdevelopment vraag?
Daag ons uit!

Alles verandert zo snel dat we alert en creatief moeten zijn om voorop te blijven lopen. Daarom geloven we in partnerships waarbij we op lange termijn echt samen optrekken

Slampaq je business!