raket

Maatwerk software ontwikkeling
door specialisten

Soms voldoet een standaard software oplossing niet aan de eisen en wensen van de organisatie of de werkwijze van het bedrijf. Pas je dan processen aan naar de software, of de software naar de processen? Voorkom ergernis, kijk naar de besparingen op langere termijn en kies ook voor maatwerk software ontwikkeling.

Maatwerk software

Specialisten in software ontwikkeling

Software development is een belangrijk onderdeel van onze core business. Onze programmeurs doen niets liever dan het ontwikkelen van software die precies doet wat de klant voor ogen heeft. Vooraf goed doordacht en tot in detail uitgewerkt in een prototype en uiteindelijk een volledige software oplossing.

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Software ontwikkeling in PHP & Microsoft .NET (C#, ASP.NET)
  • HTML 5 / CSS 3
  • Javascript / jQuery
  • XML
  • SOAP webservices & API koppelingen
  • Databases in MySQL / Microsoft SQL en andere DB systemen
  • iOS, Android of Windows

Software ontwikkeling op maat

Je hebt een doel voor ogen. Je wilt wellicht je klanten iets extra’s bieden en de customer experience verhogen of juist de interne processen beter ondersteunen? Dat doel kan gerealiseerd worden met de juiste software. Belangrijkste voordeel van maatwerk software ontwikkeling is dat de software perfect aansluit bij je doelen en doelgroepen. Of het nu gaat om software voor de online verkoop van kaartjes of om software die ingezet wordt voor voorraadbeheer, wij kunnen het bouwen. Precies zoals jij het voor ogen hebt. Of beter!

Alle disciplines in één bedrijf

We hebben alle professionals in huis om een succesvolle applicatie te ontwikkelen en promoten. Uiteraard staan jouw eisen en wensen centraal, we beginnen daarom met de strategie en het functioneel ontwerp met wire frames (getekende schermen). Als op papier de software klopt maken we een eerste prototype en werken vandaar uit naar een volledig werkend systeem. Ook het testen, zowel door onze mensen en jullie zelf maar ook met gebruikersgroepen, mag niet ontbreken. Als na het finetunen de lancering in beeld komt bepalen we samen de hosting, implementatie in het bedrijf en de trainingen / support. Ook de eventuele communicatie naar alle betrokkenen en de (externe) marketing als het een commerciële applicatie betreft, verzorgen we graag.

Met alle communicatiemogelijkheden die we als full-service internet bureau hebben, maken we graag een één-tweetje. We kennen de applicatie dan namelijk van voor tot achter en weten als geen ander de voordelen voor toekomstige klanten te promoten. Bij commerciële applicaties wordt dit onderdeel vaak onderschat, maar wij helpen graag.

Oplossingen die we gerealiseerd hebben:

Heb je een specifieke (online) toepassing voor ogen, laat het ons weten en we werken graag een vrijblijvend plan uit.

Verbreed je horizon met deze maatwerk applicaties

Maatwerk vraag?
Daag ons uit!

Alles wat je online doet werkt door in je business. Maar wat als je het nu eens helemaal omdraait en je business afstemt op online succes?

Slampaq je business!