Gedegen aanpak, bewezen resultaat!

Een website of webshop ontwikkelen, beperkt zich nooit tot alleen het leveren een ‘leuk ontwerp’. Om écht rendement te behalen, moet het totaalplaatje kloppen. Je website of webshop, je social media inzet, je internet marketing acties en al je andere online activiteiten moeten geïntegreerd zijn in een effectieve online marketing strategie.

Kennismaking

Offerte

Concept / ontwikkeling

Correctierondes

Eindresultaat

Geen online strategie zonder vooronderzoek

Wie ben je als onderneming? Wat is je identiteit en wat is je imago? Wie wil je bereiken? Wat zijn je KPI’s? En wat doen je concurrenten? Eerst brengen we samen in kaart waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Dan richten we ons op je doelgroepen. Wie zijn het, wat zoeken ze, welke customer journey leggen ze af? Naast dit uitgebreide doelgroeponderzoek analyseren we ook de belangrijkste concurrenten. We meten waar mogelijk de resultaten van de huidige online aanpak (nulmeting), om na de start van de nieuwe online strategie de resultaten betrouwbaar in kaart te kunnen brengen.

Online strategie

Na dit vooronderzoek geven we de online strategie vorm. Wat zijn de doelen per doelgroep en per kanaal, welke online activiteiten zetten we daarvoor in en op welk moment? En hoe borgen we het meten en bijsturen aan de hand van statistieken?

Realisatie online strategie

En dan is het tijd voor actie: Je online strategie krijgt vorm. We ontwerpen en realiseren je nieuwe website, of webshop, met uiteraard alle aandacht voor conversie optimalisatie, usability, zoekmachine optimalisatie. We richten beheer en monitoring van de website of webshop in. We maken social media profielen aan en gaan concreet aan de slag met het uitvoeren van je social media strategie. We richten de internet marketing activiteiten in en als dat van toepassing is ontwerpen we (mobiele) apps en software. Natuurlijk zorgen we ook voor hosting van de website of webshop. En als je kiest voor een online marketing abonnement, dan gaan onze digitale marketeers maandelijks aan de slag om het online resultaat voortdurende te blijven verbeteren.

Wat onderscheidt ons?

Webdesignbureaus zijn er genoeg, maar waar onderscheiden wij ons in? Wij hebben alle disciplines écht onder één dak: van webdesign, internet marketing, software development, online marketing, tekstproductie en lead generatie. Onze kennis van digitale marketing is uiterst diepgaand en deze kennis houden we continu op pijl om in onze online marketing abonnementen voortdurend maximaal te presteren voor onze klanten. Aan onze prestaties koppelen we daarom in veel gevallen ook onze vergoeding (indien gewenst natuurlijk). We zijn oprecht betrokken en met ruim 15 jaar ervaring kunnen we putten uit een gigantische bron van kennis. Maar het belangrijkste is nog wel dat we geen snelle jongens zijn die korte termijn denken, we hebben passie voor ons vak en zoeken altijd naar nieuwe kansen, dat vinden we pas echt leuk. Bij ons geen mooie verkooppraatjes, we onderbouwen alles realistisch met onderzoeken en statistieken en spreken ook duidelijk uit wanneer we iets niet zien zitten. We verbinden er niet voor niets ook onze naam aan. Ben je op zoek naar een betrokken partner om een lange termijn relatie mee op te bouwen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Koen Klomp

Directeur & Internet Marketeer
Slampaq Solutions BV

icon-overlay

Portfolio

Neem contact op

Een project in gedachten? Neem contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken