mkb ondernemer

Slampaq je business
en ontdek wat er allemaal mogelijk is

Hoe kan online marketing je positie in de markt versterken of digitale technologie je interne bedrijfsvoering verbeteren? Slampaq je business en ontdek waar je bedrijf allemaal toe in staat is.

Een oplossing voor elke MKB ondernemer

Je website continu verbeteren

Een goed presterende website is als je lichamelijke conditie. Zodra je er geen aandacht meer aan besteed, nemen de prestaties af. Je concurrenten zijn immers ook continu bezig om hun positie in Google te verbeteren en het succes van hun site te vergroten. De enige manier om hen te verslaan is om het beter te doen. Wij helpen je daarbij. We vergroten je vindbaarheid, zorgen voor actuele en interessante content en levendige dynamiek met je social media. Je website als kloppend hart van je bedrijf: hier gebeurt tenminste iets!

Extra verkoopkanaal maken of verbeteren

Heb je nog geen webshop of wil je je huidige webshop verbeteren? Wij helpen je om er veel meer uit te halen. Met beproefde software boosten we de online verkopen en richten we de achterkant precies zó in dat alles aansluit op de manier waarop jij graag werkt. Aan de voorkant zorgen we dat de webshop perfect samenvalt met de rest van je online merkbeleving. Naast de onderliggende techniek besteden we veel aandacht aan branding en toonzetting. Zo versterken webshop, website en alle andere online uitingen elkaar.

Digitale strategie door ontwikkelen

We helpen je graag bij de doorontwikkeling van je digitale strategie. Samen bepalen we welke stappen je kunt zetten om je online aanwezigheid te versteken of interne processen te verbeteren. We denken op het hoogste niveau mee, ook in een internationale omgeving. Met Slampaq als je strategisch partner ben je altijd op de hoogte van de laatste technologische mogelijkheden en hoe die kunnen werken voor jou.

Zo werkt het in de praktijk

Bekijk hier een aantal praktijkvoorbeelden ter inspiratie. Als je wil, brengen we je graag in contact met deze ondernemers. Ze vertellen je dan zelf over hun ervaringen met Slampaq.

Verbreed je horizon met deze Mkb ondernemers

Scale-up vraag?
Daag ons uit!

Alles verandert zo snel dat we alert en creatief moeten zijn om voorop te blijven lopen. Daarom geloven we in partnerships waarbij we op lange termijn echt samen optrekken

Slampaq je business!