webdesign

Webdesign
haal meer uit je website

Je wilt je website naar een hoger niveau tillen of werk maken van je site binnen een online marketingstrategie? Dan is Slampaq je partner in webdesign. We werken ook veel samen met communicatie- en designbureaus, waarbij wij de meteen de onderliggende techniek verzorgen.

“Als je denkt dat wiskunde moeilijk is,
probeer dan webdesign.”

Webdesign staat bij ons nooit op zichzelf

Met de deur in huis: we geloven niet zo in het eenmalig maken en opleveren van een website. We doen het wel hoor, maar veel liever kijken we samen naar de manier waarop je je website gaat inzetten. Binnen een online marketingplan kunnen we je site ook veel slimmer opzetten. We ontwerpen een site die perfect werkt vanaf het moment dat iemand je vindt via Google tot het moment dat je klanten contact met je zoeken, iets aanvragen of zelfs kopen. Webdesign is bij Slampaq een middel, geen doel.

Spin in het regionale web

Juist vanwege onze expertise in zowel online marketing als technologie, werken we veel samen met reclamebureaus in de regio. Die samenwerking kan op alle mogelijke manieren worden ingevuld. Soms levert het bureau de designs aan en doen wij de rest, soms verzorgen wij alles, van design tot techniek. We werken ook samen met webbureaus die de hele site in basis ontwikkelen, waarna wij de complexe zaken of geavanceerde functionaliteiten toevoegen. Met meer dan 15 jaar ervaring haken we aan, waar we van toegevoegde waarde zijn.

Slampaq je site

Je hebt een site en je hebt ambities. Nu wil je weten wat haalbaar is en hoeveel tijd en budget daarvoor nodig is? Neem contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden. We analyseren de bezoekersstatistieken om te zien hoe we je beter vindbaar kunnen maken in Google, met heatmapping analyseren we het klikgedrag van je sitebezoekers. We meten alles en spreken concrete doelstellingen met je af: Slampaq je site en dit is wat er gebeurt.

Verbreed je horizon met deze businesscases

Webdesign vraag?
Daag ons uit!

Het kan altijd slimmer, beter, sneller. We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Slampaq je business!