online marketing

Content marketing
Optimalisatie verbetert vindbaarheid

Vergroot je bezoekers aantallen op je website door optimalisaties uit te voeren gefocust op de zoekmachine. Hoe beter geoptimaliseerd hoe hoger de website komt te staan bij zoekopdrachten van potentiële klanten.

Makkelijker te vinden, meer klanten

Zoekmachine optimalisatie / SEO: techniek en inhoud

SEO – search engine optimization – heeft betrekking op zowel de techniek als de content (inhoud) van de website. Beide bepalen voor een belangrijk deel je vindbaarheid in Google. Om op doeltreffende wijze SEO in te zetten, is een vooronderzoek onmisbaar: Wie ben je als onderneming? Wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Wie zijn je concurrenten en wat doen zij? Door deze data uitgebreid in kaart te brengen, kun je je internet marketing strategie en daarmee ook je SEO veel effectiever vormgeven en inzetten.

Technische zoekmachine optimalisatie

Voor doeltreffende zoekmachine optimalisatie is het van belang om eerst de techniek op orde te hebben. Je kunt wel je teksten optimaliseren (SEO teksten), maar dat heeft weinig toegevoegde waarde wanneer de zoekrobots die teksten vervolgens niet kunnen vinden. Onderdelen van technische zoekmachine optimalisatie zijn onder meer de configuratie, de snelheid, de structuur, de usability en een responsive design. Is deze technische basis op orde, dan is het vervolgens een must om de teksten te optimaliseren.

SEO verbetert vindbaarheid

Als zowel de technische optimalisatie als de inhoudelijke zoekmachine optimalisatie in orde zijn, krijgt de zoekmachine vriendelijkheid van de website een enorme boost: De zoekmachines vinden de website beter en waarderen deze hoger. Resultaat: Een hogere positie op de resultatenlijst van Google en andere zoekmachines, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

Verbreed je horizon met deze businesscases

Content marketing vragen?
Daag ons uit!

Het kan altijd slimmer, beter, sneller. We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Slampaq je business!