WordPress, het meest veelzijdige CMS voor zelf onderhoudbare websites

WordPress is marktleider in de markt van content management systemen (CMS). Dat is niet voor niets. Het is een zeer gebruiksvriendelijk CMS, dat bovendien continu voorop loopt als het om technologische ontwikkelingen gaat. Belangrijk, want zo profiteer je altijd van de nieuwste technieken en updates. NRC.next, Radio 538, VIVA, Xerox, Sony Music en ongeveer 25% van alle websites in de wereld gebruiken WordPress voor hun website.

Gebruiksvriendelijk website beheersysteem

Met het WordPress CMS kun je intuïtief je (responsive) website beheren. Je kunt zelf teksten, afbeeldingen, menustructuren en zelfs de totale look-and-feel wijzingen. Ook het aanpassen van grafische elementen is geen enkel probleem als je kiest voor een website met WordPress CMS.

Sterke basis en veel uitbreidingsmodules dankzij WordPress plugins

De basis van het WordPress CMS is sterk en functioneel. Het CMS bevat een oneindig aantal uitbreidingsmogelijkheden en is in alle talen beschikbaar. Binnen WordPress zijn bovendien duizenden uitbreidingen (plugin’s) voorhanden. Er is dus letterlijk voor elke vraag een oplossing; de mogelijkheden op basis van dit CMS zijn oneindig.

WordPress is open source & veilig

WordPress heeft een gigantisch gebruikersgroep (25% van alle websites), daardoor zijn er ook letterlijk duizenden ontwikkelaars die dag in, dag uit aan WordPress en bijhorende plugins ontwikkelen. Met zoveel ogen die naar de programmeercode kijken (dankzij open source is deze vrij toegankelijk) is WordPress een van de veiligste CMS systemen. Als er daarnaast een beveiligingslek geconstateerd wordt, dan duikt de gehele community van ontwikkelaars erop om deze z.s.m. op te lossen. Bij wie voel jij je veiliger? Bij software waar een handjevol programmeurs naar gekeken hebben en de code volledig afgeschermd blijft, of software waar tienduizenden programmeurs toegang toe hebben en indoorontwikkelen?

WooCommerce Webshop met WordPress als basis

In dezelfde gedachten als WordPress is WooCommerce ontwikkeld voor webwinkels. De aanvullende software van WooCommerce draait bovenop WordPress en is daardoor eveneens snel, flexibel, en krachtig. Natuurlijk zorgen ook nu de aanvullende plugins voor extra functionaliteiten, maar zelfs standaard out-of-the-box is WooCommerce zeer compleet en kan het zich volledig meten met de duurdere / complexere webwinkel systemen. Wij geven u graag een demonstratie.

Online marketing met WordPress CMS

Ook je online marketing activiteiten beheer je eenvoudig met het WordPress CMS. Plan nieuwsbrieven, lead management en andere online marketing activiteiten in en volg hun effectiviteit via de webstatistieken in het CMS. Dankzij plugins als Yoast SEO krijg je bovendien SEO feedback al tijdens het bewerken van je pagina. Internet marketing gaat natuurlijk veel verder dan puur het CMS, maar met WordPress als basis heb je een perfect vertrekpunt.

WordPress professionals

Je leest het al: WIJ ZIJN WORDPRESS FANS. We weten er alles vanaf en met honderden implementaties als ervaring mogen we ons ongetwijfeld WordPress professionals noemen. We bouwen er nagenoeg alles mee, van websites tot webwinkels en van maatwerk software tot webapplicaties. Bestaan je eisen en wensen nog niet in een kant-en-klare plugin, dan bouwen we graag de implementatie op maat met WordPress als basis (WordPress als een applicatie framework voor basisfuncties zoals gebruikersbeheer, rechtenstructuren, content beheer, etc.).

Leg ons jouw uitdaging voor en we gaan met plezier voor je aan de slag!

Neem contact op

Een project in gedachten? Neem contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken