webdesign

WordPress, veelzijdig en
ontzettend onderhoudbaar

WordPress is marktleider in de markt van content management systemen (CMS). Dat is niet voor niets. Het is een zeer gebruiksvriendelijk CMS, dat bovendien continu voorop loopt als het om technologische ontwikkelingen gaat. Belangrijk, want zo profiteer je altijd van de nieuwste technieken en updates. NRC.next, Radio 538, VIVA, Xerox, Sony Music en ongeveer 25% van alle websites in de wereld gebruiken WordPress voor hun website.

Wat WordPress kan bieden

Gebruiksvriendelijk website beheersysteem

Met het WordPress CMS kun je intuïtief je (responsive) website beheren. Je kunt zelf teksten, afbeeldingen, menustructuren en zelfs de totale look-and-feel wijzingen. Ook het aanpassen van grafische elementen is geen enkel probleem als je kiest voor een website met WordPress CMS.

Sterke basis en veel uitbreidingsmodules

De basis van het WordPress CMS is sterk en functioneel. Het CMS bevat een oneindig aantal uitbreidingsmogelijkheden en is in alle talen beschikbaar. Binnen WordPress zijn bovendien duizenden uitbreidingen (plugin’s) voorhanden. Er is dus letterlijk voor elke vraag een oplossing; de mogelijkheden op basis van dit CMS zijn oneindig.

Online marketing met WordPress CMS

Ook je online marketing activiteiten beheer je eenvoudig met het WordPress CMS. Plan nieuwsbrieven, lead management en andere online marketing activiteiten in en volg hun effectiviteit via de webstatistieken in het CMS. Dankzij plugins als Yoast SEO krijg je bovendien SEO feedback al tijdens het bewerken van je pagina. Internet marketing gaat natuurlijk veel verder dan puur het CMS, maar met WordPress als basis heb je een perfect vertrekpunt.

Verbreed je horizon met deze businesscases

WordPress vragen?
Daag ons uit!

Het kan altijd slimmer, beter, sneller. We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Slampaq je business!