webdesign

Een wereldwijd bereik
en 24/7 geopend

Elk jaar opnieuw stijgen de jaarlijkse bestedingen in webwinkels. Gemak, eenvoud, een groter assortiment, leuke aanbiedingen, scherpe prijsstelling, direct thuis bezorgd, allemaal argumenten waarom we gezamenlijk massaal op internet kopen. Voor iedere ondernemer met een online verkoopbaar product- of dienstenaanbod biedt een webshop groeimogelijkheden.

Kleine investering, hoog rendement

Webshop als 24 x 7 afzetkanaal

Een webshop is 24 x 7 toegankelijk. Voor de hele wereld. Het potentiele bereik is dus enorm. Maar weten je doelgroepen je webwinkel wel te vinden? En kunnen ze vervolgens hun weg vinden binnen je webshop? Wekt je webshop vertrouwen? Is het aanbod duidelijk? Gaat bestellen snel en simpel? En krijg jij als ondernemer vervolgens de juiste informatie? Hoe kun je je voorraden via de webshop beheren? Allemaal belangrijke vragen die vóór het bouwen van de webshop aan bod komen.

Webshop onderhoud – WooCommerce & Magento

Een webshop onderhouden doe je natuurlijk zelf. Snel en daadkrachtig schakelen op veranderingen is essentieel, en dus heb je goede software nodig om je webwinkel zelf te onderhouden. Wij adviseren in 9 van de 10 gevallen, het zeer complete WordPress met de WooCommerce webwinkel. Deze flexibele oplossing biedt vele uitbreidingsmogelijkheden en kan in principe aan ieder systeem gekoppeld worden. Wanneer sprake is van een zeer complexe situatie met bijvoorbeeld vele automatische doorkoppelingen naar leveranciers, integraties met meerdere systemen of jaarlijkse omzetten van 750.000 euro of meer adviseren we Magento. Natuurlijk adviseren we je graag over de meest passende webwinkel oplossing.

Een webwinkel en online marketing

Laten we er meteen duidelijk over zijn: klanten komen niet vanzelf en bestellen ook niet zomaar bij je. Daar gaat een uitgebreid proces van gevonden worden en vertrouwen creëren aan vooraf. Om een doeltreffende webwinkel te realiseren zetten we ons totale arsenaal aan internet marketing diensten in:

Verbreed je horizon met deze businesscases

Webshop ideeën of vragen?
Daag ons uit!

Het kan altijd slimmer, beter, sneller. We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Slampaq je business!