online marketing

Overtuig je online bezoekers
op doeltreffende wijze

Slechts 2% van de bezoekers laat zijn contactgegevens achter op een website. Hoe overtuigen we die andere 98%? Een conversie maken betekent dat de bezoeker overgaat tot de door jou gewenste actie. Dat kan een aankoop zijn, maar ook een informatie-aanvraag of het achterlaten van gegevens voor verder contact. Investeren in conversie optimalisatie zorgt voor meer lead generatie en houdt je sales funel (de aanwas van nieuwe potentiële kopers) gevuld.

Optimaliseer je conversies

Factoren conversie optimalisatie

Bij conversie optimalisatie gaat het erom je bezoekers zo effectief mogelijk te overtuigen om de door jou gewenste actie(s) te ondernemen. Dat klinkt simpel, maar conversie optimalisatie is afhankelijk van veel factoren. Niet alleen de call to action (wat wil je van de bezoeker en hoe breng je die boodschap over) maar ook heel andere punten, zoals de snelheid van je website, (responsive) design, visuele presentatie, usability, SEO, persuasieve en zoekmachine geoptimaliseerde teksten en inzet van social media, spelen een rol bij conversie optimalisatie.

Alles draait om vertrouwen: stop yelling, start helping

Een potentiële klant (lead) zover krijgen dat hij een product bestelt of zijn contactgegevens achterlaat, gaat gepaard met vertrouwen. Vertrouwen dat jij kunt leveren waar hij naar op zoek is, vertrouwen in je bedrijf, vertrouwen in je merk en handelswijze, vertrouwen in een goede service, etc. Dit vertrouwen overbrengen is een van de belangrijkste doelen bij conversie optimalisatie. Bij wie koop jij bij voorkeur? Bij iemand die roept dat hij de beste is of bij iemand die laat zien dat hij de beste is? Kortom: stop yelling and start helping.

Aanpak conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie vereist veel expertise op nagenoeg alle vlakken van online marketing. Een op het oog klein detail kan een wereld van verschil maken als het gaat om conversie optimalisatie. Laat je dus bijstaan door specialisten die ieder aspect van conversie optimalisatie onder de loep nemen voor het best mogelijke resultaat.

Verbreed je horizon met deze businesscases

Conversie optimalisatie vragen?
Daag ons uit!

Het kan altijd slimmer, beter, sneller. We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Slampaq je business!