webdesign

WordPress, Craft CMS & PHP hosting
zonder zorgen

Onze hosting oplossingen kenmerken zich door hun hoge performance en het gebruik van geclusterde servers. Hierdoor kunnen we hoge uptime garanties afgeven, een goede beveiliging garanderen en de beste prestaties leveren. Dat roepen we niet alleen, maar tonen we ook onafhankelijk gemeten aan. Test ons maar uit!

Onze WordPress hosting is snel, en dan bedoelen we ook echt supersnel. Test deze site maar met je favoriete testtool (PageSpeed, Web.dev of welke dan ook). Ieder server is getweaked voor zijn specifieke doel, geen bulk hosting maar de krachtigste installaties voor WordPress, Craft CMS of PHP platformen zoals Laravel.

Hosting op maat

Redundantie op server en datacenter niveau

Door het gebruik van clusters draait uw website in geval van een serverstoring gewoon door op een andere machine. Niet alleen de hard disks zijn dus redundant, maar de complete server omgeving is redundant over 2 datacenters uitgevoerd. Een dergelijke zekerheid is vrij uniek in de markt en bij ons maak je hier zonder extra kosten gebruik van.

Geoptimaliseerde WordPress hosting

Onze serveromgeving is volledig ingericht om WordPress website te hosten, alles is specifiek gefinetuned voor optimale performance op dit platform en dat merk je direct in de snelheid. We zorgen daarnaast voor dagelijkse back ups naar een externe locatie buiten het datacenter. Daarnaast installeren we desgewenst alle updates van WordPress en de gebruikte plugins. Zo blijft je website altijd up-to-date en veilig. Daarnaast hebben we simpelweg veel kennis van WordPress en WordPress hosting waardoor je altijd op ons terug kunt vallen bij vragen.

Verbreed je horizon met deze businesscases

Hosting vragen?
Daag ons uit!

Het kan altijd slimmer, beter, sneller. We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Slampaq je business!