online marketing

Online marketing:
alles telt op en versterkt elkaar

Wij brengen online op één lijn. Dat is de essentie van online marketing: zorgen dat alles wat je doet optelt en bijdraagt aan de doelen die je wilt bereiken. Door te werken vanuit een allesomvattende marketingstrategie blijft de focus steeds op leadgeneratie en conversie. Alles wat je online doet, doet ertoe.

“Als je denkt dat wiskunde moeilijk is,
probeer dan webdesign.”

Eén online partner, dat is duidelijk

Het voordeel van Slampaq is dat we alles in eigen huis hebben, van online marketeers en strategen tot web developers en designers. De strategie die we uitstippelen voeren we zelf uit. Ondertussen heb jij steeds dezelfde contactpersoon, korter kunnen de lijnen niet zijn. Dat geeft grip op kosten en tijd en omdat we alles meten, zijn de resultaten altijd tot achter de komma duidelijk. Meer duidelijkheid bestaat niet.

Marketingstrategie

Als we voor je aan de slag gaan, zetten we eerst samen een online marketing strategie op. Met prospecting zoeken en vinden we potentiële klanten die het meest kansrijk zijn. Binnen je doelgroepen definiëren we persona’s. Dit zijn omschrijvingen van de belangrijkste persoonskenmerken. Zo weten we precies op wie we onze boodschap richten. Daarna brengen we de hele klantreis (customer journey) in kaart en gaan we kijken waar we de (potentiële) klanten allemaal online kunnen bereiken. Deze inzichten vormen de basis voor de volgende stap: traffic generatie.

Traffic generatie: zoveel mogelijk bezoekers op je site
We gebruiken vier pijlers om mensen naar je site krijgen.

SEO
Met zoekmachineoptimalisatie zorgen we ervoor dat je zo hoog mogelijk in Google staat.
Lees meer

SEA
Door gericht te adverteren in Google sta je prominent boven relevante zoekresultaten.
lees meer

Display ads
Met targeting en retargeting campagnes zetten we online advertenties en banners in op relevante sites en platformen.

Social media
We maken content voor social media of zetten social media advertising in om je zichtbaarheid te vergroten op alle belangrijke sociale netwerken. Van LinkedIn tot TikTok.

Conversie-optimalisatie stopt nooit

Hoe zorg je ervoor dat meer sitebezoekers hun gegevens achterlaten, iets opvragen of zelfs aanschaffen? Het eerlijke antwoord: dat lukt alleen als alles klopt. Van het moment dat iemand iets zoekt in Google tot het moment dat hij op ‘verzenden’ klikt: alles doet ertoe. Vaak maakt een klein detail al een wereld van verschil. Wij analyseren de hele klantreis, testen en testen en testen opnieuw tot alles perfect werkt. En dan proberen we het nog een keer op een iets andere manier. Het kan altijd beter.

Contentmarketing

We helpen je bij de ontwikkeling van relevante content die je doelgroep echt interesseert. Relevante en interessant posts, verhalen, artikelen, whitepapers en video’s zijn dé manier om mensen uit eigen beweging naar je site te brengen. Er zijn bureaus die noemen het ‘inbound marketing’, wij noemen het gezond verstand. Samen maken we een contentkalender en stemmen we nauwgezet af wie wat doet. Heb je geen tijd of capaciteit, dan regelen we alles voor je.

Verbreed je horizon met deze businesscases

Webdesign vraag?
Daag ons uit!

Het kan altijd slimmer, beter, sneller. We pushen onszelf om alles uit de beschikbare technologie te halen. De nieuwste technieken in combinatie met 15 jaar ervaring in webdesign, internetmarketing en softwareontwikkeling zijn de basis waarop we verder bouwen.

Slampaq je business!